Actief lidmaatschap

Door actief lid te worden in een van de commissies of dispuutsbesturen biedt de JFR jou de kans op persoonlijke ontwikkeling. Als actief lid ben je deel van de organisatie van de grootste en meest professionele activiteiten voor (rechten)studenten in Rotterdam. Een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen en te profileren! 

Als actief lid bij de JFR haal je het meest uit je studie. Niet alleen leer je veel medestudenten kennen, ook ontwikkel je je op persoonlijk vlak door bij een van onze commissies nieuwe ervaringen op te doen. Deze persoonlijke ontwikkeling zal vanaf dit jaar nog sneller gaan met de JFR-Academy, trainingen voor actieven op allerlei verschillende vlakken. Bovendien zijn nevenactiviteiten als commissies en disputen tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van je cv. 

De JFR beloont haar actieve leden graag! Zo is er elk jaar de DisCodag, een dag voor disputen en commissies. Twee jaar geleden was dit een dagje Efteling en vorig jaar konden actieven lasergamen en karten. Daarnaast is er natuurlijk het Actievenweekend, het weekend waar de JFR met haar actieven een leuke stad opzoekt om onveilig te maken. In het verleden waren dit steden als Antwerpen en Berlijn, en vorig jaar werd zelfs Parijs bezocht. Verder is er de DisCoborrel. Bij deze borrel worden de commissies en disputen bekendgemaakt en in het zonnetje gezet. Tijdens al deze evenementen leren de actieven elkaar pas echt goed kennen. Ook is er elk jaar voor het kerstgala een kerstdiner, en aan het eind van het jaar worden actieven bedankt met een bedankdiner of barbecue. Tot slot zijn er elk jaar nog kleine verrassingen voor actieven, maar kunnen ze in ieder geval rekenen op een gratis actievenvest.

Houd voor de sollicitatiemogelijkheden deze website en onze Facebook in de gaten!

Kortom, een actief lid doet pas echt recht aan zijn studie!