Commissaris Externe Betrekkingen

Commissaris Externe Betrekkingen

Commissaris Externe Betrekkingen

Commissaris Externe Betrekkingen

Als Commissaris Carrière ben je verantwoordelijk voor de samenwerkingen met kantoren en bedrijven. In de zomermaanden ga je samen met de Voorzitter op pad om samenwerkingen aan te gaan met verschillende samenwerkingspartners. Naar aanleiding van die contacten stel je offertes en contracten op. Het gehele collegejaar onderhoud je het contact met de verschillende samenwerkingspartners van de JFR.

Ook valt de Externe Betrekkingen Commissie in je portefeuille, waarmee je verscheidene carrièregerichte activiteiten organiseert. De Commissaris Carrière is eindverantwoordelijk voor de Meesterweek, het grootste juridische studentencongres van de Benelux. Je hebt wekelijks meerdere malen contact met de Meesterweek Commissie en bent nauw betrokken bij de voorbereidingen.

Wat de functie van Commissaris Carrière verder zo veelzijdig maakt, is dat je ook verantwoordelijk bent over de Eerstejaarsreis Commissie, de ONECIE en de Eerstejaarsweekend Commissie. Hierdoor kom je veel in contact met eerstejaarsstudenten.

Ben je geïnteresseerd in de functie Commissaris Carrière? Neem vooral contact met mij op!

Lola Veldhuizen
Commissaris Externe Betrekkingen van het 61e bestuur der Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam 
extern@jfr.nl