Commissaris Externe Betrekkingen

Commissaris Externe Betrekkingen

Commissaris Externe Betrekkingen

Commissaris Externe Betrekkingen

Als Commissaris Externe Betrekkingen ben ik verantwoordelijk voor de samenwerking met kantoren en bedrijven. Gedurende de zomer ga je samen met de Voorzitter op pad om de basis te leggen voor alle oude en nieuwe samenwerkingspartners. Aan de hand van de gesprekken stuur je de voorstellen op en maak je vervolgens de contracten. Deze samenwerkingen zal je vervolgens gedurende het hele jaar onderhouden. Als Contactpunt voor alle professionele partijen valt al de communicatie met kantoren en bedrijven onder jouw verantwoordelijkheid. 

Verder vallen er vier commissies binnen de portefeuille van de Commissaris Externe Betrekkingen. Met de Carrière Commissie organiseer je verscheidene formele activiteiten. Ook ben je eindverantwoordelijke voor de Meesterweek, het grootste juridische studentencongres van de Benelux. Je bent nauw betrokken bij de opzet van de Meesterweek en vergadert een keer per week met hen. 

Wat deze functie zo veelzijdig maakt is dat je naast alle formele evenementen ook verantwoordelijk bent voor de Eerstejaarsreis Commissie en  de Introweekend Commissie. Op deze manier kom je in contact met eerstejaars studenten. 

Ben je geïnteresseerd in de functie Commissaris Externe Betrekkingen of heb je vragen? Neem vooral contact met mij op of kom gezellig een koffietje doen op kantoor.

Lola Veldhuizen
Commissaris Externe Betrekkingen van het 61e bestuur der Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam 
extern@jfr.nl