Sollicitaties

Over ons

Over ons

Commissiesollicitaties 2022-2023

Sollicitaties zijn nu open!

Actief worden bij de JFR, dat kan! De sollicitaties voor de commissies van de JFR zijn nu open! De commissies van de JFR zijn de basis van onze vereniging en zorgen ervoor dat er meer dan 100 activiteiten door het jaar heen worden georganiseerd. Wees actief en organiseer samen met jouw commissie leuke activiteiten voor leden van JFR én leer gelijk je medestudenten kennen!

De commissies waarvoor je kan solliciteren staan hieronder weergeven. Er is voor ieder wat wils! Wil meer weten over de commissies? Klik dan op de volgende link: https://jfr.nl/over-ons/commissies

Solliciteren doe je door je motivatiebrief te mailen naar intern@jfr.nl. In je motivatiebrief dient naar voren te komen welke commissies je eerste en tweede voorkeur hebben.

Let op: de sollicitaties zijn open tot zondag 17 juli 23:59 uur!

Commissies

Misschien is het je al opgevallen, er zijn aankomend jaar 3 nieuwe commissies!

  • De Informele Ouderejaars Commissie is de opvolger van de Culturele Commissie. De IOC organiseert door het jaar heen verschillende informele activiteiten, hierbij valt te denken aan een Beerwalk, de CityTrip of het bezoeken van een talkshow. Deze activiteiten zijn toegankelijk voor alle ouderejaarsstudenten van de JFR. Met de IOC kun je alle kanten op!
  • De Externe Betrekkingen Commissie zal zich volgend jaar bezighouden met verbredende carrière-evenementen, je zal als onderdeel van deze commissie veel vrijheid krijgen en de kans om, bijvoorbeeld, Unilever of Heineken aan te schrijven en mooie evenementen neer te zetten. Verder zal je de Commissaris Carrière helpen met het organiseren van de Skillsweek! 
  • De Studie Commissie houdt zich aankomend jaar bezig met het organiseren van formele activiteiten die zien op verdieping in je studie. Denk hierbij o.a. aan een wettenbundel- of CV-training of JAV-ondersteuning. Daarnaast is er voor de commissie genoeg ruimte om te kijken waar behoefte aan is bij studenten en om hierop in te spelen!