Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam

De JFR is dé studievereniging voor rechtenstudenten aan de Erasmus School of Law. Met 4000 leden is de JFR een van de grootste juridische studieverenigingen van Nederland.

Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam

Onze studievereniging is er voor jou als rechtenstudent: sinds jaar en dag organiseren wij voor onze leden diverse formele en informele activiteiten die een juridische grondslag hebben. Ons doel is dan ook een brug tussen theorie en praktijk te slaan.

Fiat Justitia.nl, de website voor echte meesters!

Sinds september 2013 is Fiat Justitia.nl getransformeerd naar een volledig online publicatie. Een redactie van scherpzinnige studenten en prominente gastredacteuren bieden de lezer dagelijks nieuws en diepgang. Met één publicatie per dag biedt Fiat Justitia.nl op ieder moment van de dag nieuwe prikkelende artikelen. Interesse? Check dan Fiat Justitia.nl

Open EUR Festival

Geplaatst op: 1 mei 2017

De JFR organiseert in samenwerking met STAR, In De Smitse en de Erasmus Universiteit het Open EUR Festival! 1 juni a.s. zullen bekende DJ's zich verzamelen en zal het bier rijkelijk vloeien op het Erasmus Plaza. Dit alles met GRATIS ENTREE! Klik op 'lees meer'.

Het festival is onderdeel van de 'Get Your Energy Day', waarbij Park North geopend wordt door middel van een voetbaltoernooi. Check én like de Facebookpagina van Open EUR Festival voor meer informatie en zet jezelf aanwezig op de JFR-facebook! We zien jullie dan!

Meer lezen


Zaalwijziging (B)ALV

Geplaatst op: 24 april 2017

Er heeft een zaalwijziging plaatsgevonden voor de (B)ALV.

Er heeft een lokaalwijziging plaatsgevonden voor de (Bijzondere) Algemene Ledenvergadering op 13 en 26 april. Beide ledenvergaderingen zijn verplaatst van CB-3 naar Y1-07. De ledenvergaderingen vinden dus plaats in Y1-07 (Polak-building) om 19:00 uur op 13 en 26 april.

Meer lezen


Actievenweekend

Geplaatst op: 3 april 2017

​Lieve actieve leden, 12 mei zullen wij vertrekken naar Antwerpen voor het actievenweekend. Heb jij je nog niet aangemeld voor dit mooie weekend? Je hebt nog tot 7 april 12:00 om je aan te melden! Klik op 'lees meer'.

We zullen vrijdag aan het einde van de middag vertrekken met de bus en zondag rijden we weer terug naar Rotterdam. Met zijn allen zullen we

overnachten in een hostel midden in het centrum van het mooie Antwerpen. Vrijdag zullen we genieten van een etentje op kosten van de JFR. Daarnaast zullen we op zaterdag genieten van een dag Walibi België en een heerlijke lunch. Natuurlijk is er ook alle ruimte om vrijdag en zaterdag het bruisende nachtleven van Antwerpen te ontdekken.

Meer lezen


Jong Hout Masterclass 2017

Geplaatst op: 3 april 2017

De inschrijvingen voor de Jong Hout Masterclass zijn geopend! De Masterclass vindt dit jaar plaats op 28, 29 & 30 juni. Meld je nu aan voor dé opstap naar een bloeiende carrière. Drie dagen lang draai je volop mee met onze mensen, werk je aan een casus en leer je onze cliënten kennen! Aanmelden kan tot 22 mei op www.werkenbijhouthoff.com.

De inschrijvingen voor de Jong Hout Masterclass zijn geopend! De Masterclass vindt dit jaar plaats op 28, 29 & 30 juni. Meld je nu aan voor dé opstap naar een bloeiende carrière. Drie dagen lang draai je volop mee met onze mensen, werk je aan een casus en leer je onze cliënten kennen! Aanmelden kan tot 22 mei op www.werkenbijhouthoff.com.

Meer lezen


Houthoff Buruma

Geplaatst op: 22 maart 2017

Jong Hout Masterclass 2017 - De inschrijvingen voor de Jong Hout Masterclass zijn geopend! De Masterclass vindt dit jaar plaats op 28, 29 & 30 juni. Meld je nu aan voor dé opstap naar een bloeiende carrière. Drie dagen lang draai je volop mee met onze mensen, werk je aan een casus en leer je onze cliënten kennen! Aanmelden kan tot 22 mei op www.werkenbijhouthoff.com.

Meer lezen