Belastingdienst Talent Traineeship 2023

Belastingdienst Talent Traineeship 2023

Bedrijf
Belastingdienst
Type
Vacature
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Overheid
Vereiste taal
Nederlands
Richting
Fiscaal
Start op
01 juni 2022
Eindigt op
01 juni 2023

Omschrijving

Tax Talent Traineeship 2023

Een unieke kans: als Tax Talent Trainee maak jij kennis met een dwarsdoorsnede van het veelzijdige werkterrein van de Belastingdienst en het ministerie van Financiën. En misschien nog wel meer, want tijdens je traineeship kun je ook gedetacheerd worden naar bijvoorbeeld de fiscale omgeving van het Gerechtshof of internationale organisaties als de Europese Commissie.

  • Master/Doctoraal
  • Fiscaal
  • Landelijk
  • 36 uur
  • €2.957,-/€4.707,- bruto p.m.

Dit doe je bij de Belastingdienst

In de twee jaar tijd die het traineeship duurt, werk je op 6 verschillende afdelingen en locaties — je krijgt natuurlijk een ov-jaarkaart van ons — en word je opgeleid om bij te dragen aan de oplossing van fiscaal-complexe problematiek. Daarbij betreed je ongebaande paden, investeer je in je toekomst én draag je bij aan het algemeen belang. Dit alles in een interessante omgeving met stevige (werk)druk.

Als Tax Talent Trainee combineer je leren en werken. Jij bent eindverantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Door je verder te verdiepen in de fiscaliteit en door trainingen te volgen op het gebied van bijvoorbeeld argumenteren, beïnvloeden, presenteren en adviseren, groei jij als professional en als persoon. Je behandelt actuele fiscale problematiek, schrijft een verweerschrift en denkt mee over nieuwe wet- en regelgeving.

Solliciteer via deze link!