Zakelijk contact

Zakelijk contact

Zakelijk contact

De Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam (JFR) is één van de grootste juridische faculteitsverenigingen van Nederland. Als faculteitsvereniging zijn we nauw verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ruim 4.700 leden, waaronder meer dan 100 actieve leden, en een geschiedenis van ruim 60 jaar maken de JFR een begrip onder Rotterdamse studenten. 

Als JFR bieden wij voor Rotterdamse rechtenstudenten de verbinding tussen theorie en praktijk.Wij organiseren activiteiten met betrekking tot drie pijlers: carrière, onderwijs en sociale interactie. Wij brengen rechtenstudenten in contact met uw kantoor en op die manier hopen wij de schakel te zijn tussen uw kantoor en onze leden.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om een maatschappelijk verantwoorde vereniging te zijn. Duurzaamheid en diversiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben wij een Sustainability Commissie die zich bezighoudt met de bevordering van het duurzaamheidsbewustzijn onder onze leden en de duurzaamheid van de JFR als organisatie.

In het kader van diversiteit en inclusiviteit vinden wij het belangrijk dat wij een afspiegeling zijn van de studenten aan Erasmus School of Law en dat iedereen zichzelf kan zijn.

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking met JFR en meer over de diverse mogelijkheden te weten wilt komen, kunt u contact opnemen met de Commissaris Carrière via extern@jfr.nl t.a.v. Lola Veldhuizen of telefonisch via 010-4081794.  Zij kan de mogelijkheden voor een samenwerking toelichten en u meenemen door het JFR-portfolio 2023-2024.